Categories
Extraescolars

Extraescolars 2023-24

📣EXTRAESCOLARS 2023-2024📣

⚠Recordeu, teniu de temps fins al 24 de setembre a les 24:00h⚠

Ja teniu disponible el formulari per apuntar-vos a les extraescolars, exclusiu per als socis de l’AFA. https://forms.gle/R5BwJN2P48EbhGdD8

A partir d’aquest curs hi ha un compromís de manteniment a les extraescolars de 3 mesos.
Els inscrits hauran de pagar 3 mesos. Si volen llevar-se d’alguna activitat, caldrà avisar abans del dia 20 de desembre per a les del segon trimestre. I per a les activitats del tercer trimestre, abans del 20 de Març.
Per causes majors, podran fer-se excepcions consensuades amb l’AFA.

Ací teniu el formulari: https://forms.gle/R5BwJN2P48EbhGdD8

Normes:

  • El formulari és per inscriure’s a l’extraescolar, qui l´ompleix ja queda incrit.
  • Les extraescolars que tenen una (d) són les de preu d’esportives.
  • Quan acabeixi el període d’inscripcion, que serà fins el dia 24 de setembre a les 24:00 h. , us informarem dels grups que han sortit, si no va sortir el grup al qual els havíeu inscrit i voleu canviar a una altra extraescolar, donarem un dia per a fer-ho.
  • A partir d’aquest curs, hi ha un compromís de manteniment a l’extraescolar de 3 mesos. ( els inscrits hauran de pagar tres mesos, i si al segon trimestre volen donar-se de baixa hauran d’avisar abans del dia 20 de desembre per al segon trimestre (gener, febrer i març), i abans del 20 de març per al terc ).Exceptuant casos de força major.
  • Les extraescolars comencen l’1 d’octubre
  • Per a guitarra només hi ha 6 places pel qual entressin per ordre d’inscripcion, si sortís per a dos grups parlaríem amb el professor per veure si trem un altre dia.
  • El cobrament de les extraescolars es realitzarà per domiciliació bancària el 10 de desembre, el 10 març i 10 de maig.

Horaris:

Precius: